BEAU SIEBEN

Ik stel me graag voor

Beau Sieben

Mijn naam is Beau Sieben, personal trainer, diëtiste en de eigenaresse Bij Beau. Ik ben 26 jaar oud, geboren en getogen in Oosterhout mét fanatiek sportersbloed.

Mijn passie én hobby is mijn werk geworden. Van jongs af aan was ik meer in de turnhal te vinden dan thuis. In 2014 stopte mijn turncarrière helaas vanwege een blessure en werd ik vooral erg lui. Turnen was míjn sport en als je dat niet meer kan doen, dan is niets meer leuk. Hardlopen, in de garage trainen en rondhangen in de sportschool. Alles is voorbij gekomen.

In 2014 ben ik ook begonnen aan mijn 1e opleiding; HBO Sportkunde. Tijdens deze opleiding groeide mijn interesse in krachttraining én voeding. Ik ben daar serieus mee aan de slag gegaan en tijdens de opleiding leerde ik de nodige kennis bij. Naast de krachttraining werd ook mijn voeding serieuzer en mijn interesse hierin groeide. 

Na het afstuderen wilde ik verder in de voeding, maar ik wilde ook graag werken. Toen heb ik besloten om de deeltijdopleiding Voeding & Diëtetiek te gaan doen naast het werken. In 2021 ben ik afgestudeerd als diëtiste en ben ik ervaring op aan het doen als invaller voor een zwangerschapsverlof.

In oktober 2019 ben ik mijn zaak begonnen, wat toen nog Move Your Feed heette. In 2022 is dit veranderd naar ‘Bij Beau’.

Ik hou van hard werken en ik streef ernaar dat jij ook alles uit jouw training kan halen om met een voldaan gevoel naar huis te gaan.

Naast het streven naar een uitdagende training wil ik jou ook meebrengen dat gezond eten niet alleen maar kip, rijst en groenten hoeft te zijn. Jezelf dingen ontzeggen hoort niet bij een gezond eet- en leefpatroon. Er moet plaats zijn voor een frietje, een wijntje, een biertje en noem zo maar op. Als ik geen chips meer zou kunnen eten, word ik niet heel veel vrolijker;). 

Ik ben er voor jou om je met een voldaan en energiek gevoel na je training naar huis te laten gaan, samen resultaat te behalen, jou te motiveren en stimuleren en als je wilt afvallen, help ik je bij een gezond leefpatroon te creëren.

Nieuwsgierig geworden naar de werkwijze? Neem direct contact op of bel naar +31 (0) 636 466 041.