BEDRIJFSTRAINING
IN OOSTERHOUT

Bedrijfstraining in Oosterhout

Vanuit Move Your Feed wordt, bedrijfstraining op locatie in Oosterhout, in de vorm van bootcamp en small group aangeboden. De keus voor een bootcamp of small group ligt bij jouw bedrijf en jouw team. Beide opties zijn mogelijk, o.a. afhankelijk van de grootte van de groep.

Uit onderzoek blijkt dat sporten zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer én het verlaagt het ziekteverzuim. Bewegen bevordert de algehele gezondheid van mensen. Dit bespaart op de langere termijn mogelijke verzuimkosten voor de werkgever.

Wist u dat een zieke werknemer u gemiddeld €250,- kost?

Voorafgaand of direct na het werk kan gesport worden. De trainingen worden aangepast per groep en per keus voor een training. Er wordt voor gezorgd dat elke training uitdagend en gevarieerd is. De oefeningen kunnen individueel of gezamenlijk uitgevoerd worden.

Interesse in een bootcamp of small group training? Vraag een proefles aan via het formulier 

INCLUSIEF VOEDINGSBEGELEIDING 

Wil jij met jouw bedrijf nóg meer inspelen op de gezondheid van de medewerkers? Ga dan voor een combinatie mét voedingsadvies. Door middel van verschillende voorlichtingen, online of op locatie, wordt kennis bijgebracht over het creëren van een gezonder eetpatroon. Dit kan op verschillende manieren geïmplementeerd worden. Neem contact op om de wensen, behoeften en mogelijkheden te bespreken.

Proefles aanvragen