Hoe lekker ziet deze biscoff cheesecake eruit? Makkelijk te maken én in de vriezer te bewaren. Ik had de meeste al meteen opgegeten;).
Wil jij weten hoe ik dit heb gemaakt? Bezoek dan mijn instagram pagina (zie instagram feed bovenaan de pagina) en bekijk daar het filmpje. Volg meteen om niets meer te missen!
Wat heb je nodig?
Vulling
– 150 gram philadelphia extra protein
– 150 griekse yoghurt 2%
– 1 ei
– paar druppels sucralose (zoetstof)
– 1 tl custard
Toplaag
– 20 tot 30 gram speculoospasta
Topping
– 2 lotus koekjes
Hoe maak je dit?
1. Meng alles voor de vulling tot er geen klontjes meer zijn.
2. Schenk in een cupcake vorm
3. Bak af in de airfryer op 180 graden voor 20 min. Dit kan ook in een voorverwarmde oven
4. Haal na 20 min de cheesecake uit de airfryer en smelt 20 tot 30 gram speculoospasta. Schep over de cheesecake heen en laat zo’n 3u opstijven in de koelkast. Ik liet het overigens een nachtje in de vriezer staan.
5. Als de toplaag hard is geworden, besprenkel je dit met een verkruimeld lotuskoekje en eten maar!