Overnight oats met pindakaas en banaan

Overnight oats met pindakaas en banaan!

ZO LEKKER! šŸ˜ Dit is ideaal om mee te nemen naar het werk, als je geen ontbijter bent of gewoon snel klaar wil zijn ’s ochtends!

Wat heb je nodig?
o 30 gram havermout
o 120 ml plantaardige of halfvolle melk
o 10 gram chiazaad
o 1 el 100% naturel pindakaas
o 1/2e banaan banaan voor in de oats en 1/2e als topping
o Ā½ tl kaneel

1. Maak de overnight oats de avond van te voren klaar. Prak de banaan in een kom, tot een smeuig geheel. Dit lukt al na een paar keer prakken.

2. Schep de pindakaas erbij en roer even door.

3. Schenk de melk erbij en roer weer door.

4. Voeg erna de havermout en de chiazaad toe en roer ook weer door.

5. Zet afgedekt de gehele nacht in de koelkast. Top ā€™s ochtends af met de plakjes banaan, kaneel en een paar amandelen indien gewenst.

Smakelijk!