SMALL GROUP TRAINING
IN OOSTERHOUT

Small Group Training

Bij Beau biedt twee verschillende small group trainingen aan in Oosterhout. De small group trainingen zijn er voor iedereen die persoonlijke begeleiding belangrijk vindt, maar toch samen met anderen wil sporten.

In een groep van maximaal 8 personen train je individueel, boek je snel progressie en krijg je continu begeleiding op jouw uitvoering. Daarnaast zal je merken dat je écht plezier krijgt in het sporten. 

Lees hieronder welke soorten trainingen worden aangeboden 

 

 

 

 

Small group training oosterhout bij beau
Small group training oosterhout bij beau 3

Legs, glutes & core

Wil jij strakkere benen, billen en buik creëren? Dan is deze les iets voor jou!!

In deze les trainen we onze benen, billen en buikspieren/core. We gaan voor 4 weken aan de slag met hetzelfde circuit. We wisselen hierbij verschillende krachtoefeningen voor de benen en billen af met oefeningen voor de core. We werken op tijd én op herhalingen. Jouw progressie wordt genoteerd, zodat je de volgende les weet met welk gewicht en/of herhalingen je gaat beginnen. Na 4 weken wordt een volgend circuit ontwikkeld.

De les is altijd onder begeleiding van een personal trainer en is voor iedereen toegankelijk. Het gewicht en de intensiteit waarmee je de oefeningen uitvoert wordt (in overleg) tijdens de les bepaald. Dit is o.a. afhankelijk van jouw beginniveau. Je traint dus voor jezelf, maar wel samen met anderen én onder begeleiding.

Er wordt wel verwacht dat je minimaal één keer per week in de les staat.

We beginnen de les met een gezamenlijke warming-up en een aantal mobiliteitsoefeningen. De les duurt 60 minuten.

Strength

Wil jij fysiek sterker worden, spiermassa opbouwen, de techniek van de oefeningen leren en geen last meer hebben van je onderrug? Dan is deze les iets voor jou!

In deze les gaan we specifiek aan de slag met het sterker maken van jouw lichaam door middel van grote krachtoefenigen. Je leert de techniek achter de krachtoefeningen, zodat je verzekerd bent van een veilige en onderbouwde training. 

Blessures aan bijvoorbeeld de onderrug liggen snel op de loer en juist door op een bewuste manier je lichaam sterker te maken, is de kans op blessures een stuk kleiner. 

We werken uitsluitend met halterstangen, dumbbells, kettlebells, kabels en eventueel het eigen lichaamsgewicht. 

Er wordt verwacht dat je minimaal één keer per week in de les aanwezig bent 

Lijkt dit je iets? Plan dan snel jouw proefles in, onderaan de pagina

Rooster

Maandag
19.30u – 20.30u BOOTCAMP

Dinsdag
19.30u – 20.30u SMALL GROUP –  GLUTES, LEGS & CORE

Woensdag
08.45u – 09.45u SMALL GROUP –  GLUTES, LEGS & CORE

19.30u – 20.30u SMALL GROUP – STRENGTH 

Donderdag 
19.30u – 20.30u BOOTCAMP 

Vrijdag
07.00u – 08.00u SMALL GROUP – STRENGTH 

Zaterdag
09.00u – 10.00u BOOTCAMP

10.00u – 11.00u SMALL GROUP- STRENGTH 

Proefles aanvragen

Bij Beau in Oosterhout staat persoonlijke begeleiding centraal. De small group trainingen zijn er voor iedereen die persoonlijke begeleiding belangrijk vindt, maar toch samen met anderen wil sporten.