SUCCESVERHALEN

Succesverhalen

Youri

  • -11,9 kg
  • -20 cm rondom de buik en borst

Nadat in Maart het Coronatijdperk aanbrak, vond ik dat dé gelegenheid om eindelijk eens door te gaan pakken met sporten. Ik zat al een tijdje tegen de overtollige kilo’s aan te hikken, en vond dat het tijd was voor verandering.

Beau ken ik al vanaf mijn geboorte en vertrouwde ik blindelings als het gaat om de aangewezen persoon te zijn om mij hierbij te gaan helpen. Nu in December, en al meer dan 10 KG kwijt te zijn, blijkt maar weer dat dit gevoel goed zat. Buiten dat haar trainingen effectief en afwisselend zijn, ga ik ook met plezier naar de groepstrainingen en Personal Trainingen.

Al met al heel erg blij dat ik hieraan ben begonnen met Beau, en over stoppen zit ik nog lang niet te denken!

Elise

  • -10 kg

Begin augustus ben ik gestart bij Beau, met een gepersonaliseerd voedingsschema en 1 a 2 keer per week ben ik bij de bootcamptrainingen.
Omdat ik onregelmatig werk en niet altijd bij beide trainingen kan zijn heeft Beau ook 2 schema’s voor me gemaakt die ik kan gebruiken in de sportschool.
Fijn!

1 keer per week voor de training spreek ik Beau over hoe het die week gegaan is, bespreken we mijn voeding (deze houd ik dagelijks bij in een dagboek), kan ik vragen stellen en bekijken we welke resultaten er zijn behaald. Ik vind dit heel waardevol en het is denk ik, naast dat de trainingen heel leuk en afwisselend zijn, voor mij echt een houvast om dit vol te blijven houden en door te blijven gaan.
Nog niet eerder ben ik zo gemotiveerd geweest om mijn doelen te behalen.

Nu een klein half jaar later, ruim 10 kilo lichter, met een verbeterde conditie en meer kracht voel ik me super goed! Ik heb echt het plezier gevonden in sporten bij de trainingen van Beau.

Shannon

Het is alweer vier maanden geleden dat ik contact zocht met Beau. Na de bevalling van mijn jongste zoontje bleef ik lichamelijke klachten houden. Ook was ik nog een aantal kilo’s te zwaar, vermoeid en een wijntje en iets lekkers iedere avond was ook wel erg verleidelijk. Ik begon weer met werken en ik vond dat het tijd was voor een verandering!

Na een gesprek met Beau over mijn doelstellingen en een week mijn voeding bijhouden in een voedingsdagboek, kwam de nulmeting en ook een voedingsschema.

De eerste week merkte ik vooral dat ik veel meer moest eten dan ik gewend was! Netjes woog ik alles af en vulde alles in het eetdagboek in. Iedere week was het tijd om te meten, wegen en het voedingsschema te bespreken. Als ik ergens tegen aan liep, dacht Beau met mij mee en keken we hoe het anders kon. In een gezin met twee jonge kinderen vond ik het van groot belang om zoveel mogelijk mee te eten. Dus ja, ook zelf pizza maken valt daaronder! Dan wel met bloemkoolbodem die stiekem bij iedereen goed in de smaak valt. Inmiddels is Beau een begrip in ons gezin en is het voedingsschema steeds meer een levenswijze geworden.

Beau heeft mij geleerd om een gezondere relatie met voeding te krijgen, jezelf niet alles te ontzeggen, je mag genieten maar met mate. En die twee wijntjes in het weekend geniet ik nu extra van!

Met drie keer in de week sporten en de hulp van Beau met voeding, heeft ervoor gezorgd dat ik niet alleen centimeters en kilo’s kwijt ben, maar ook dat ik beter in mijn vel zit. Lichamelijke klachten zijn zo goed als weg en ik voel me fitter dan ik ooit had durven dromen.

Beau, ontzettend bedankt voor al je kennis, adviezen, gesprekken en motivatie! Ik kijk uit naar de komende maanden.

Björn

  • -5,5 kg
  • -4 cm buikomvang

Sporten dat doe ik al mijn hele leven. In mijn jeugd heb ik fanatiek aan badminton gedaan. Daarna werd het voetballen, mountainbiken en hardlopen.

Rond mijn 20e heb ik een behoorlijke schouder blessure opgelopen dat ervoor gezorgd heeft dat mijn schouder is geopereerd en voor een deel vastgezet. Ik kreeg het advies geen contactsporten meer te doen. Dat betekende dat ik het voetballen wel kon vergeten. Maar wat dan?

Na enkele jaren niets meer te hebben gedaan ben ik toch gaan mountainbiken en hardlopen, niet zonder enig gevaar op blessures maar wel met veel plezier. Dat doe ik nu al weer meer dan 10 jaar van heel fanatiek tot eens per week.

Als midden veertiger merkte ik dat mijn lichaamsgewicht toenam en mijn conditie achteruit ging. Daar baalde ik van. Daarnaast bleef de schouder en de kracht in mijn arm maar afnemen en daar had ik steeds meer last van bij het klussen. Tevens nam ook mijn cholesterol in waarden toe dat de huisarts besloot mij tabletten voor te schrijven. De tabletten hadden wel effect want de waarden daalde naar de 5 mmol per l. Toch zinde mij het slikken van deze pillen niet.

Mijn vrouw was gestart bij Beau en was erg tevreden over haar vorderingen en dat maakte mij enthousiast. Ik ben met Beau in gesprek gegaan en heb haar vertelt over mijn arm, mijn cholesterol en mijn gewicht en met deze drie uitdagingen wilde ze mij ondersteunen om ze aan te pakken.

We begonnen met het kijken naar de voeding, ik hield het bij en we bespraken het. Beau gaf adviezen en hield rekening met mijn lactose intolerantie en al snel had ik een ritme in mijn dagelijkse voeding. Ik ging meer zuivel eten (lactose vrij), langzame suikers en meer groenten. In het begin was het wennen voor mijn lichaam dat het anders was, met name bij het ontbijt en middageten, maar naar enkele weken was ik daar aan gewend. Het avond eten en de weekenden hielden ongeveer hetzelfde als mijn gewoonte alleen maakten we de porties wat kleiner. Het eten smaakt mij heerlijk en ik heb niet het idee dat ik iets laat staan. Resultaat is dat ik behoorlijk afviel en nu voor BMI waarden op gezond gewicht weer zit!

Maar de andere uitdaging gaven mij meer verbazing. De laatste cholesterol meting na enkele maanden trainen en eten was gedaald naar 3,4 mmmol per l. waarbij het LDl gehalte goed zat. Dat leverde een leuk gesprek op met de assistent van de huisarts.

Daarnaast voel ik de kracht terugkomen in mijn arm en kan ik zelfs weer bewegingen met mijn arm maken die ik 20 jaar niet kon maken, waarvan ook gezegd werd dat die flexibiliteit er niet meer in zou zitten en dat geeft mij zo veel lol.

De trainingen in combinatie met de aanpak van de voeding zorgen er voor dat ik er veel plezier en voldoening uithaal waarbij mijn darmen veel stabieler zijn en ik niet meer het gevoel heb dat ik iets verkeerd aan het eten ben.

Nicole

  • -8 kg
  • -15 cm en een gezond BMI bereikt

Door de jaren heen kwam ik elk jaar wel een kilo aan. Hier wilde ik graag iets aan veranderen. Alleen lukte mij dit niet goed. Daarom heb ik hulp gezocht bij Beau. Samen hebben we naar mijn eetpatroon gekeken. Beau kon goed aangeven wat ik het beste kon veranderen, maar nog wel gewoon met het gezin mee kon eten. Ze wees mij erop dat ik het beste volkoren producten kan eten. Dit is makkelijk toe te passen. Elke week kreeg ik advies, werd ik gewogen en gemeten. Als ik even stil stond met afvallen, bekeken we waardoor dit kwam en hoe ik dit weer kon aanpassen. Beau kan je motiveren en op zijn tijd streng toespreken als dit nodig is. Met als gevolg dat ik 8 kilo ben afgevallen. Dank je wel Beau voor je hulp en motivatie 👊

Sofie

  • -6,6 kg
  • -12,5 cm omvang buik, heup en bovenbeen

De slogan van het voedingscentrum ging ook voor mij op, elk jaar een killotje erbij. En ondertussen na een aantal jaar toch echt te zwaar.

In het voorjaar pakte ik het hardlopen weer wat fanatieker op, maar dat zette geen zoden aan de dijk. Geen kilo eraf en kleren bleven krap zitten, daar baalde ik behoorlijk van.

Mijn schoonbroer trainde al bij Beau en was daar erg tevreden over. En je kon bij Beau ook terecht voor voedingsadvies. Aan het eind van de zomer een afspraak gemaakt voor een intake. Een heel leuk gesprek. Beau vraagt goed door naar je motieven en doelen om af te vallen. Voor mezelf had ik een streefgewicht in gedachten en ik wilde graag weer dat bepaalde jurkjes passen.

De afgelopen maanden ik met veel plezier bij Beau getraind en haar voedingsadviezen gevolgd. Ik noem het geen dieet, want ik eet vooral anders. Meer eiwitten, vezels en ook tussen de middag veel groenten. Honger heb ik nooit gehad. Voor je persoonlijke voedingsschema kijkt ze echt goed naar wat je gewend bent te eten en past haar advies daarop aan.

De groepstrainingen en de PT zijn erg leuk om te doen. Heel veel variatie. Ook hier past ze oefeningen aan, aan je niveau. Ondanks de steeds wisselende corona beperkingen, weet Beau steeds weer leuke en afwisselende trainingen te verzorgen. Ik ben een stuk soepeler, sterker en fitter dan van de zomer.

Het programma van Beau werkt prima! Ik ben na vier maanden op mijn streefgewicht; jurkjes passen weer.